Due to summer period, shipments may be delayed. We apologize for the inconvenience!
Categories
bästa postorder brudens webbplatser 2022

Kan n avlona for Tinder tillsamman e PayPal-konto?

Kan n avlona for Tinder tillsamman e PayPal-konto?

Ifall du vill fa mer Tinder-atgard samt innehava en aning extra pluringar, kan Tinder positiv alternativ Tinder Gold befinna det du soker. Dom forbattrar saken da ursprungliga Tinder-upplevelsen medan som do lagger at nagra fruktbar funktioner. Andock om ni vill arrangera sakerna gomda alternativt rengora, kan n betala for Tinder med ditt PayPal-konto?

Ni kan avlona akt Tinder med PayPal, men endast indirekt. Tinder anvander appabonnemang for att f betalt, vilket innebar att ni staller in din ersattning i Apple eller Google. N kan betala forut dessa tjanster tillsamman bistand fran PayPal, varfor n blott kan bekosta for Tinder tillsamman ditt PayPal-konto indirekt.

Finansier forut Tinder Fordel alternativt Tinder Gold

O du redan aga Tinder sam vill hava mer, kan Tinder fordel alternativ Tinder Gold overlamna vad ni behover. Tinder fordel kostar akt narvarande $ 9, 99 i manaden sam erbjuder nago massa funktioner saso utfor att appen blott ar f battre. Tinder Gold kostar nago tillag $ 5 per manad samt erbjuder uppskattar de. Sjalv tacker funktionerna langst ne.

Spendera fo Tinder igenom Apples App Store

  1. Ga till App Store p din enhet.
  2. Zappa till odugli.
  3. Logga in tillsammans ditt Apple-ID
  4. Zappa ned at Prenumerationer samt valj handha.
  5. Valj Tinder sam stall in reglaget fo automatisk fornyelse mo gallande alternativt valj abonnera.

Ifall n age PayPal installd sasom betalningsalternativ i App Store kan ni avlona via saken da metoden. Du kan aven administrera dina prenumerationer igeno iTunes, skada det verkar lattast.

Avlona forut Tinder igenom Google Play Butik

Synonym forfaringssatt fungerar for Google Play affar. N kan aven finansiera igenom appen men sjalv diggar Google Play affar mer.

  1. Skrida mot Google Play Butik.
  2. Sok postumt Tinder i listan over installerade appar sam valj dess blad.
  3. Valj anvanda prenumerationer.
  4. Valj Abonnera.

Ni kan avblasa ditt Tinder-abonnemang i igenom att genomfora identisk skede sam valja Avbryt alternativ fullgora prenumerationen. Nar n age avslutat din Tinder-prenumeration kan n begagna premiumfunktionerna fram till slutet fran din faktureringsperiod. Enar atergar ni mo saken da frikann versionen fran appen.

Vad erbjuder e Tinder-abonnemang?

Tinder fordel erbjuder obegransat sortimen, 5 jatte tycker om ett dag, 1 Tinder Boost nago manad, Passport och Spolning, mojligheten att angra din senaste swipe. Tinder Gold lagger at de sasom du uppskattar.

Obegransat Likes ar duktig om ni bor nagonstans tillsammans manga Tinder-anvandare. Du kan botten up riktigt laka dagen och aldrig ga ut. Saken da gratis appen begransar dina riktigt swipes, vilket ar ja akt lediga anvandare alternativ dom i mindre stader, men ifall du bor nagonstans befolkade alternativt vill anvanda appen till sin fulla mojlighet, Etiopisk kvinnor för dejting behover du mer.

Obegransat Likes jatte Likes ar forut ifall du verkligen gillar nagon och vill betrakta till att dom marker de. Sjalv finner dessa skumma skad mycket bruten folks gor det ej sa att n far mer ut fran do. Tinder Boost placerar ditt profilkort langst upp i dacken gallande dina potentiella matcher. Ju oftare du traffas, desto mer troligen amna ni sippas.

Passet tillater dej att andra din geografiska omrade. Behandig forsavit ni reser alternativt arbetar p vagen. Rewind ar saken dar mest anvandbara funktionen arme. Det later de angra din senaste svepning. Gangbar om ni ick uppmar och oavsiktligt sveper vanster gallande nagon n forutsatta att ni tillracklig vill. De kommer att dyka upp aterigen i din stack, andock forsavit n ej vill vanta, kommer Rewind att hjalpa at.

Tinder Gold-funktionen gilla dig ar kanske farsk. Det utfor att n kan se vem saso age swiped direkt kungen de allareda. Normalt tvungen ni vanta samt kika forsavitt du passa nar du sveper riktig ensa. Gilla du inneha ett oke fonster saso visar dig alla sasom allareda age swiped riktig pa dig. Det ha ar ett tidsbesparare for populara medborgare. Forsavitt ni anse att din imag pappa avsevart upphet, gilla ni kanske var investeringen.

Pa faste av hur foretaget hanterar abonnemang kan n icke betala for Tinder med ditt PayPal-konto. Om du anvander PayPal i App Store alternativt Google Play kan n nyttjande PayPal for att erlagga, ick direkt.

Leave a Reply